Το ”Γαϊτανάκι” ξεκίνησε το ταξίδι του στον μαγικό κόσμο τον παιχνιδιών το μακρινό 1985, ως ένα μικρό μαγαζί που προσέφερε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα με ξεχωριστά παιχνίδια και δώρα. Με το πέρασμα του χρόνου δημιουργήθηκαν και άλλα ”γαϊτανάκια”, και αυτή τη στιγμή φτάνουν συνολικά τα 10 σε όλη την Ελλάδα.

Η συλλογή μας απαριθμεί περισσότερους από 15.000 αποκλειστικά ευρωπαϊκής προέλευσης κωδικούς, όλοι διαλεγμένοι ένας προς ένας με στόχο να προσφέρουμε ποιοτικά παιχνίδια και αξέχαστα δώρα. Η επιλογή των παιχνιδιών γίνεται με βασικό σκοπό να μπουν τα παιδιά στη διαδικασία να σκεφτούν, να φανταστούν, να δημιουργήσουν, να ανακαλύψουν, να οξύνουν τις αισθήσεις τους και πάντα απαιτούν την ενεργή συμμετοχή τους, ώστε να γνωρίσουν τον κόσμο γύρω τους. Τα δώρα επιλέγονται έτσι ώστε να σας δώσουν την  δυνατότητα να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των παιχνιδιών μας δίνεται επίσης στον οικολογικό και επιμορφωτικό τους χαρακτήρα, που πέρα από την προστασία του περιβάλλοντος, αναπτύσσουν την περιβαλλοντική συνείδηση του παιδιού, συμβάλλοντας στην ευρύτερη επιμόρφωσή και ευαισθητοποίησή του.

Αυτό που μας κάνει μοναδικούς είναι ότι εκτός από το βασικό κορμό των προϊόντων που μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο, ο χώρος  μας αλλάζει εικόνα και ατμόσφαιρα σε κάθε εποχή του χρόνου. Το κατάστημά μας στολίζεται από είδη προσχολικής ηλικίας (τσάντες κλπ.), χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά-στολίδια και δώρα, αποκριάτικες στολές, πασχαλινές λαμπάδες και αυγά, διακόσμηση παιδικού δωματίου, κλπ.

Όπως καταλαβαίνετε το gaitanakitoys.gr δεν είναι ένα απρόσωπο e-shop. Μέσα από το gaitanakitoys.gr θέλουμε να μεταφέρουμε αυτή την φιλική και παραμυθένια ατμόσφαιρα, την προσωπική εξυπηρέτηση και βοήθεια όπως θα βιώνατε και στο κατάστημά μας. Απαντάμε άμεσα και προσωπικά σε κάθε ερώτημα, προσπαθούμε να σας βρούμε πάντα αυτό που χρειάζεστε ακόμη και αν δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο. Είμαστε συγκεκριμένοι άνθρωποι που μπορούμε να σας συστηθούμε να μας και να μας γνωρίσετε.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Instagram: https://www.instagram.com/gaitanakitoys/

Facebook: https://www.facebook.com/gaitanakipsychiko/